Mazací kešu „sýr“

Po delší době opět jeden z receptů, který může být zdravou náhradou sýru. Tentokrát mazacího…

Mazací kešu "sýr"

Mazací kešu

Ingredience:

  • kešu oříšky
  • citrnóvá šťáva
  • provensálské koření
  • sůl
  • voda

Postup:

  1. Kešu namočíme přes noc do vody.
  2. Ráno vodu slijeme a rozmixujeme.
  3. Dochutíme solí, provensálským kořením a citronovou šťávou, přibližný poměr je na 100g kešu cca lžička citronové šťávy, lžíce koření a cca půl lžičky soli.
http://veganka.cz/mazaci-kesu-syr/

Pavel Houdek

Pavel Houdek

Dlouholetý vegan, sportovec, lektor a novinář. Vedle tohoto webu je také zakladatelem Vegan sport clubu (http://sportuj.veganka.cz) a lektorem přednášek o veganství .

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>