Sezónní tip: smažené květy černého bezu

Recept je jednoduchý: natrháte květy černého bezu a očistíte od broučků (proplachovat nedoporučuji). Vždy tři až čtyři zapletete do sebe, aby tvořili takový hutnější trs, a obalíte buď v klasickém dvojobalu (mouka rozmíchaná s vodou a strouhanka) nebo hrašce. Pak už jen osmažit a podávat, například s bramborovou kaší…


 
Pavel Houdek

Pavel Houdek

Dlouholetý vegan, sportovec, lektor a novinář. Vedle tohoto webu je také zakladatelem Vegan sport clubu a autorem e-booku Veganství prakticky.

Jeden komentář k “Sezónní tip: smažené květy černého bezu

  • 5.6.2012 at 16.27
    Permalink

    Do PR*ELE!!! TO JE DOKONALÉ!!!

    Reply

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>