2 Komentářů k “Veganská svíčková omáčka

  • 19.11.2016 at 15.40
    Permalink

    Ahoj, mohu se zeptat proc je to vegansky recept kdyz obsahuje rafinovany cukr? Ten byva rafinovan zivocisnym uhlim.

    Reply
    • Pavel Houdek
      22.11.2016 at 0.19
      Permalink

      Dobrý den, žádný cukr vyráběný v Evropě se nerafinuje za použití živočišných surovin. Tento problém byl před lety v USA, kdy se používala masokostní moučka při výrobě třtinového cukru. U cukru řepného se tento postup nikdy nepoužíval.

      Mimochodem, živočišné uhlí je veganské – už dlouhé roky má „živočišný“ jenom název, ve skutečnosti jde již dávno o uhlí rostlinné.

      Reply

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>