Dva letní raw tipy
Polévka gazpacho
Do mixéru dáte (na jednu porci) tři větší rajčata, půl okurky, menší papriku, dva stroužky česneku, půlku cibule a cca tři lžíce olivového oleje. Pak už stačí jen mixér pustit a vše rozmixovat.
Ačkoliv se to v důstojnické škole neučí, polévka gazpacho se podává studená, ozdobená čerstvými bylinkami (natrhaným oregánem a bazalkou), olivami, kapkou olivového oleje doprostřed a případně chlebovými krutonky.
Osvěžující koktejl
Do mixéru dáte zhruba čtvrt melounu a šťávu z jednoho grepu. Rozmixujete, dáte vychladit a podáváte s čerstvě natrhanými lístky máty.
Přidávám své vlastní recepty:
http://www.veganfoods.cz/Tazeny-zavin-pani-Anny/
http://www.veganfoods.cz/Variace-zeleniny/
http://www.veganfoods.cz/Leco-s-uzenymi-miniparecky-Veggie-Snack/